Broj artikala:0 kom
Iznos: KM
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Sredstvo za pranje posuđa 500 ml KLOK
Preko 100 godina, Klok proizvodi za čišćenje, sinonim su za kvalitetu i brigu o okolišu. Njihov trud 2001. godine potvrđen je eko certifikatom European Ecolabel.
CIJENA
5,00 KM
Sredstvo za pranje posuđa miris limun 500ml
Ekološko, ekonomično sredstvo za pranje posuđa bez petrokemijskih sastojaka, bez konzervansa i boja, ugodnog mirisa. Pogodno za pranje osjetljivog porculana i pribora za jelo.
CIJENA
5,00 KM
Sredstvo za pranje posuđa miris nar 500ml
Ekološko, ekonomično sredstvo za pranje posuđa bez petrokemijskih sastojaka, bez konzervansa i boja, ugodnog mirisa nara. Pogodno za pranje osjetljivog porculana i pribora za jelo.
CIJENA
5,50 KM
Tablete za strojno pranje posuđa
Proizvodi na bazi biljnih i mineralnih sirovina koriste snagu prirode i pomažu održavanju zdravog doma, obitelji i okoliša. Ecoverovi proizvodi nude se u tri linije: sredstva za čišćenje, sredstva za pranje posuđa i sredstva za osobnu higijenu, a svi su izrađeni od isključivo biljnih i mineralnih sastojaka čime se čuva okoliš, odnosno minimalno zagađuje vodeni svijet. Svi su proizvodi u biorazgradivim pakiranjima koja se mogu reciklirati, nisu testirani na životinjama te su proizvedeni u jedinstvenoj ekološkoj tvornici.
CIJENA
18,00 KM
SREDSTVO ZA SJAJ POSUÐA
Sredstvo za sjaj posuda za perilicu
CIJENA
10,00 KM